Bemutatkozás

Bemutatkozás Happymemories

Rólunk

Zsuzsi és Krisztián vagyunk, ismerd meg a történetünket. 

Biztosan nem ismeretlen az az érzés , amikor hiányzik valami az életedből, de nem tudod megfogalmazni pontosan, hogy mi is az. Mégis mikor magadra maradsz a gondolataiddal, lázasan keresed a „nemtudodmit”. Ismerős? Nekünk is! 

De álmainkban sem gondoltuk, hogy azt a bizonyos utolsó láncszemet a kéz- és egyéb lenyomatok készítésében találjuk meg.

Így kezdődött minden

Alginát por előkészítése a kézlenyomathoz.

Megízlelni az élet örömét

Biztosan nem ismeretlen az az érzés , amikor hiányzik valami az életedből, de nem tudod megfogalmazni pontosan, hogy mi is az. Mégis mikor magadra maradsz a gondolataiddal, lázasan keresed a „nemtudodmit”. Ismerős?

Nekem is!

Bár, a keresgélés többnyire sok élménnyel gazdagított, sok érdekes embert ismertem meg közben, viszont álmomban sem gondoltam, hogy az a bizonyos utolsó láncszem tényleg létezik és ha elég kitartóak vagyunk egyszer csak jó időben, jó helyen egymásra lelünk.

Amiket készítünk

Gondosan ügyelünk arra, hogy az elkészített lenyomatok ne csak ajándéktárgyak legyenek, hanem örök emlékek a család számára. Nekünk a legfontosabb, hogy végül örömet és boldogságot nyújtsunk azoknak, akik szeretnék megörökíteni életszakaszuk egy különleges pillanatát.

Az első munkáink

Első munkáinkat külföldi tanulmámyútjaink során készítettük, majd a folyamatot továbbfejlesztettük folyamatos kísérletezéssel. Mára már kijelethetjük, hogy a legmagasabb minőségben, minden apró részletre kiterjedően készítünk kéz-, láb- és egyéb lenomyatokat. A minőségi eredményt pedig 100%-ban garantáljuk! 

Egy otthoni lenyomat készítő szetteknél a minőségi végeredmény aránya nagyon alacsony.  Ugyan jó mulatság, de egy ajándéknál, egy örök emlék készítésénél már kiemelkedően fontos a minőség. Sőt, ez még fontosabb baba-, mama-, gyermek- és kutyalenyomatoknál. Mi ebben segítünk! Garandtáljuk a minőséget és házhoz is visszük!

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki egy különleges és kiragadott pillanatot szeretne megörökíteni és ajándékozni családtagjai, szerettei számára.

Vannak olyan különleges pillanatok az életben, amelyeket érdemes megőrizni és örömmel visszaemlékezni majd rá évek múltán.

Mi igyekszünk ezeket az emlékeket élethű lenyomatként formába önteni és addig tökéletesíteni, amíg a valódi másával közel megegyező formát nem kapunk.

Segítünk elkészíteni a tökéletes lenyomatot, ha egy kézzelfogható és maradandó emléket szeretnél ajándékozni szeretteid számára, vagy egyszerűen csak  szeretnéd megőrizni azokat az emlékeket, melyek fontosak számodra.

Nem tudjuk hol leszünk egy hét vagy egy hónap múlva. Ezért mindig érdemes új dolgokat kipróbálni!

— Rés Zsuzsanna —